Tilbage
Mørk Chokolade Orange Budding

Mørk Chokolade Orange Budding

Ingredienser

  • 3/4 kop plus
  • 2 spsk sukker
  • 3 spsk kakao pulver
  • 3 spsk majsstivelse
  • 1/8 tsk salt
  • 2 æg
  • 2 æggeblommer
  • 2 1/2 kopper sødmælk
  • 4 ounce halvsøde eller bittersød chokolade,
  • smeltet 2 ounce usødet chokolade,
  • smeltet 3 spsk smør
  • 1 tsk vanille ekstrakt
  • 4-6 dråber ren orangefarvet æterisk olie retninger

Instruktioner

  1. Kombiner sukker, kakao, majsstivelse og salt i en mellemstor gryde. Langsomt piskeris i æg, æggeblommer og mælk. Varm blandingen over medium-lav varme, indtil boblende. Rør halvsød (eller bittersød) chokolade og usødet chokolade. Fortsæt med at koge over medium varme, indtil blandingen kommer i kog under konstant omrøring med et piskeris. Vær sikker på at skrabe siderne og bunden af potten, som du piskeris. Som budding kokke, vil det gradvist mørkere og tykkere. Reducer varmen til medium-lav og kog under forsigtig omrøring med en træske. Efter 1 - 2 minutter, bør den budding tykt pels skeen. Rør smør, vanille og appelsin olie. Overfør budding til 6 små skåle eller krukker. Dæk overfladen med plastfolie, som det køler, hvis du ikke ønsker en hud til at danne på toppen af budding. Afkøling i 30 minutter ved stuetemperatur og derefter overført til køleskabet i cirka en time, eller op til 2 dage. Serveres med en klat flødeskum og chokolade spåner. -
Livsnyder og Bonderøv | CVR: 32478719 | Hovedgaden 10, 4652 Hårlev  | Tlf.: 31 60 13 38