Tilbage

"Spanskrør" med sukker.

Funnel cake - churros - spanskrør

Ingredienser

  • 100 gram smør
  • 2,5 dl vand
  • 2,5 dl mel
  • 1/2 stang vanille
  • saft fra 1/2 citron
  • 4 æg
  • Olie til at koge i

Instruktioner

  1. Bring vand, citron og smør i kog
  2. Bland mel og vanille
  3. Hæld melet i og rør godt rundt indtil det er en sammenhængende dej.
  4. Lad det køle lidt af. Pisk æggene i ét af gangen - fyld dejen i en sprøjtepose med stjernetyl.
  5. Kog dejen i olie
  6. Varm olien op til 170-180 grader.
  7. Pres dej ud af posen og ned i olien i lange stænger. Form og længde har ingen betydning. Kom ikke flere i end at de kan undgå at hænge sammen.
  8. Steg dem gyldne. Husk at vend dem!
  9. De skal have 5-10 minutter i alt.
Livsnyder og Bonderøv | CVR: 32478719 | Hovedgaden 10, 4652 Hårlev  | Tlf.: 31 60 13 38