Kurser og events / Pølse kursus (Kold rygning)
Pølse- og røgekursus
Pølse- og røgekursus i Spegepølser og koldrøgning
Om pølser der ikke skal varmes op, saltning af kød og koldrøgning


Kvalifikationskrav: Ingen særlige. Du må dog gerne kunne kende forskel på en kokkekniv og en cykel...

Indhold:
  • Hvilke pølsetyper der koldrøges eller ikke røges
  • Hvilke ingredienser der skal til
  • Brug af hurtigstarter
  • Hvilke tarmtyper der bruges
  • Hvordan de forskellige pølsetyper behandles
  • Hvilke tarmtyper der kan bruges
  • Hvordan pølser køres i tarm
  • Brug af smagsprøver undervejs
  • Selv at prøve selv at lave pølser, afbinde og sno tarme mm
  • Teknikkerne i koldrøgning
  • Eftermodning af pølser
  • Mange praktiske tips og tricks  


Du kan forvente at:
  • Selvstændigt at kunne lave kolde pølser med det rette udstyr
  • Kunne vurdere hvilket udstyr der er nødvendigt
  • Få din egen pølseproduktion med hjem
  • Lære om at koldrøge hjemme

Det kræver min. 4 deltager ... men spørg efter pris pr. mail eller tlf 31601338 
 
 
Livsnyder og Bonderøv | CVR: 32478719 | Hovedgaden 10, 4652 Hårlev  | Tlf.: 31 60 13 38