Kurser og events / Pølse kursus (Varm rygning)
Pølse- og røgekursus (Varmrøgning)
 
Pølse- og røgekursus. Varme pølser og varmrøgning
Om pølser der normalt varmes op samt halvvarm- og varmrøgning

Kvalifikationskrav: Ingen særlige. Det vil dog være en fordel hvis du kan kende forskel på en hest og en kødhakker...

Indhold:
 
  • Hvilke pølsetyper der opvarmes
  • Hvilke ingredienser der skal til
  • Brug af kogeteknikker
  • Hvordan de forskellige pølser behandles
  • Brug af smagsprøver undervejs
  • Hvilke tarmtyper der kan bruges
  • Hvordan pølser køres i tarm
  • Hvordan de forskellige pølser behandles
  • Selv at prøve selv at lave pølser, afbinde og sno tarme mm
  • Teknikkerne i varmrøgning
  • Opbevaring af pølser
Mange praktiske tips og tricks

Du kan forvente at:
  • Selvstændigt at kunne lave varme pølser med det rette udstyr
  • Kunne vurdere hvilket udstyr der er nødvendigt
  • Få din egen pølseproduktion med hjem
  • Lære om at varmrøge hjemme med det rette udstyr
  • Kurset bliver afhold på Sigerlevhus (tidligere produktionskole)
Det kræver min. 4 deltager ... men spørg efter pris pr. mail eller tlf 31601338
Livsnyder og Bonderøv | CVR: 32478719 | Hovedgaden 10, 4652 Hårlev  | Tlf.: 31 60 13 38